День безпеки

«Твоя безпека залежить від твоєї поведінки» - під таким гаслом у пришкільному таборі «Вись» Новомиргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради пройшов день безпеки.

На ранковій лінійці директор табору Височин Олена Анатоліївна відзначила найактивніших вихованців, а інструктор зі спорту Подолян Сергій Миколайович нагородив переможців спортивних змагань «Веселі старти» почесними грамотами. Також відпочиваючі познайомилися з запланованими на день заходами.

Виховна бесіда з елементами тренінгу мала на меті нагадати відпочиваючим основні правила безпеки на дорозі, в побуті, на шкільному подвір’ї. Після заняття дітлахи взяли участь у вікторині «Школа безпеки», під час якої було повторено правила поводження під час пожежі, при користуванні ліками та побутовою хімією, при зустрічі з незнайомими людьми, при перебуванні в лісі, біля водойм тощо.

Екскурсія до аварійно-рятувального підрозділу державної служби України з надзвичайних ситуацій Новомиргородського району не залишила байдужим нікого. Вихованці розширили уяву про роботу пожежників, способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Старший пожежний рятувальник Коровін С. В. розповів алгоритм дій оперативно-рятувальних загонів при різноманітних ситуаціях і порядок реагування на сигнал тривоги. Слухачі зрозуміли, що від швидкості і злагодженості рятувальників залежить життя людей. Діти фотографувались поруч з технікою та з зацікавленням розглядали спеціальні костюми, в яких працюють пожежники.

Заключним етапом дня безпеки став конкурс малюнків «Хай вогонь в душі палає, а пожежі не буває!». На папері юні художники зобразили основні правила поводження з вогнем.

День запам’ятається вихованцям табору корисною інформацією та позитивними яскравими враженнями.

/Files/images/prishklniy_tabr_2016/08_06_2016 (2).jpg/Files/images/prishklniy_tabr_2016/08_06_2016 (3).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.