День історії рідного краю

День історії рідного краю в пришкільному таборі «Вись» Новомиргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради пройшов під гаслом «Вивчаймо історію міста через архітектурні споруди!».

Заплановані заходи розпочалися традиційною лінійкою, на якій було оголошено путівку дня. Крім цього, начальник табору, Височин Олена Анатоліївна, найактивнішим вихованцям і найзавзятішим загонам вручила почесні грамоти та відзнаки.

Після бесіди на тему «Правила поведінки в громадських місцях» відпочиваючі взяли участь у дидактичній грі «Впізнай місце» і пригадали як правильно та культурно поводити себе на людях.

Екскурсія до районного краєзнавчого музею, яка відбулася по обіді, мала на меті розширення знань відпочиваючих про рідний край, формування їх ціннісних орієнтирів у напрямках «Я і Україна» та «Природа і ми». Діти з великою зацікавленістю знайомилися з експонатами, дізнавалися про архітектурні пам’ятки рідного міста (Златопільска гімназія та лікарня Ганни Дмитрян), а також активно відповідали на запитання екскурсовода. Змістовна бесіда змусила їх по-новому сприйняти звичний оточуючий світ.

По-справжньому дружня атмосфера панувала на майданчику для малювання, де проходив конкурс малюнків на тему «Хай завжди буде сонце!». За допомогою крейди юні художники створювали на асфальті неординарні дитячі шедеври. Подвір’я школи перетворилося на країну, в якій панує винахідливість дитячої фантазії. Переможцями конкурсу стали найстарші учасники, загін «Прометей».

Ще один день пролетів непомітно, але, без сумніву, він залишить у пам’яті дітвори найнезабутніші враження.

/Files/images/prishklniy_tabr_2016/05_06_2016 (2).jpg/Files/images/prishklniy_tabr_2016/05_06_2016 (3).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.