На святі Миколая у Новомиргородській спеціальній школі були гості…

На святі Миколая у Новомиргородській спеціальній школі були гості…

У такі нелегкі часи про дітей не маємо право забувати, адже вони - майбутнє України. Тому у #КЗ_Новомиргородська_спеціальна_школа_КОР представили концертну програму до Дня Святого Миколая «Миколай іде, перемогу несе!».

Вихованці разом з педагогами підготували номери в національно-патріотичному дусі. Присутні перенеслись із зимового лісу у домівку української родини та в укриття школи, де звучала народна пісня та готувалась волонтерська допомога від шкільної родини нашим захисникам. Святому Миколаю діти доручили виконати спеціальну місію - передати листи, обереги, сувеніри на передову нашим захисникам.

Привітати наших учнів до закладу завітало багато гостей: заступниця голови Кіровоградської обласної військової адміністрації Катерина КОЛТУНОВА, директор департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА Ельза ЛЕЩЕНКО, директор департаменту соціального захисту населення Кіровоградської ОВА Олександр ДОГАРОВ та наші постійні шефи - представники СБУ в Кіровоградській області.

Всім нашим вихованцям вручили солодкі подарунки та набори іграшок для кімнати розвантаження. Також для організації освітнього процесу ми отримали фліпчарти, принтер.

Гості відвідали у школі музейну кімнату російсько-української війни, де їм презентували творчі проєкти (інсталяції) "Міста, вимучені війною" та "Місце загибелі героїв-земляків".

Адміністрація, учнівський та педагогічний колектив нашої школи висловлюють вдячність за виявлену увагу та милосердя всім небайдужим!

#Кіровоградська_ОВА #Департамент_освіти_і_науки_Кіровоградської_ОВА #ОсвітнійПростірКіровоградщини | Підписатися

Кiлькiсть переглядiв: 42

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.