Тиждень англійської мови

З 25 по 29 жовтня в школі проходив Тиждень англійської мови. Протягом Тижня учні 5-9 класів взяли участь у виставці малюнків, а старшокласники – інформаційних газет на тему: «Традиції і звичаї англомовних країн».

Найменші школярі виготовили прикраси до свята Хелловін і вивчили слова з даної теми; також розфарбували розмальовки за цифрами, показавши свої знання числівників і кольорів англійською мовою.

П’ятикласники переглянули мультфільм “ToysWillbeToys”, під час якого закріпили слова з теми «Відпочинок і дозвілля. Іграшки».

Учні 9 класу переглянули відеоролик англійською жестовою мовою про професію пожежника.

З метою заохочення дітей до вивчення окремих предметів, було проведено інтегрований урок у 6 класі з англійської мови і географії (Височин О. А., Левченко Т. Д.).

Учні 9-12 класів здійснили віртуальну подорож до Лондона, в ході якої виконали завдання на знання лексики і граматики.

Пізнавальною і змістовною була презентація «10 цікавих фактів про Лондон».

Для школярів середньої ланки вчитель англійської мови Височин О. А. і практичний психолог Ананченко С. В. підготували і провели тренінгове заняття “STOPBulling”.

Розв’язуючи кросворди і ребуси, які були розміщені у вільному доступі, протягом тижня всі бажаючі мали змогу перевірити свої знання з англійської мови.

Кiлькiсть переглядiв: 50

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.