Екскурсія до поліцейського відділу...

Екскурсія до поліцейського відділу...

Тиждень БЖД на тему: " Вивчаємо, знаємо, виконуємо! " добігає кінця. Та для наших п'ятикласників він став незабутнім, адже правила дорожнього руху вони вивчали під час екскурсії у секторі поліцейської діяльності № 1 м. Новомиргорода.

16 вересня 2021 року практичний психолог Ананченко С.В. та вихователь Меркоєва Л.П. організували зустріч із старшим дільничним офіцером Німчиновим Денисом Руслановичем, який розповів про небезпеку, що може трапитися на дорозі у разі недотримання ПДР, а також надав можливість дітям побачити зсередини роботу поліції.

Екскурсія розпочалася із чергової частини, потім діти побували у залі засідань, де їм було проведено міні-лекцію на тему: «Правила дорожнього руху знай і завжди їх пам’ятай», у ході якої наголошувалось на необхідності дотримання правил дорожнього руху, носінні світловідбивних жилетів у темну пору доби. Ще дільничний продемонстрував амуніцію та засоби захисту поліцейських: жилет, каску, наручники. Все це діти приміряли та мали змогу відчути себе поліцейськими)

В кінці екскурсії гостям показали спеціальне авто, яке допомогає оперативно реагувати на дії порушників ПДР під час патрулювання.

Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.