Всеукраїнський тиждень права

Тиждень права

З метою підвищення рівня правової освіти та виховання в учнівської молоді ціннісного ставлення до суспільства і держави, формування вміння визнавати пріоритет прав людини, поважати цінності демократичного суспільства у НАШІЙ ШКОЛІ з 03 по 10 грудня 2018 року проходив Тиждень права.

Класними керівниками та соціально-психологічною службою (Мазуренко Л.Ю.,Ананченко С.В.) та бібліотекарем Тихою Е.М. у рамках Тижня було проведено ряд заходів:

Всеукраїнський урок «Права людини» за участю начальника бюро безоплатної правової допомоги Смілянець О.Л. та тренера ГО Ла Страда-Україна Мікель М.Ю.; Правова гра «Права чи обовʹязки»; Години спілкування «Конвенція ООН про права дитини. Закон і реальність»; Книжкова полиця Країна права та Законів; Перегляд відео презентацій: «Злочини та проступки» 7-8 класи; Перегляд відео презентацій: «Я і мої права» 5-6 класи; Перегляд відеороликів на тему: «Права і обов’язки дітей» для учнів 1-4 класів; Зустріч з дільничим інспектором поліції сектору превенції патрульної поліції Німчиновим Д.Р. на тему: «Кримінальна та адміністративна відповідальність неповнолітніх за скоєння насильницьких дій».

- Консультація «Встигли діти підрости. Про що свідчать паспорти» (10-11 кл.).

-Усний журнал «Конвенція ООН про права дитини» до Міжнародного дня прав людини.

/Files/images/2018/FB_IMG_1545257355209.jpg/Files/images/2018/FB_IMG_1545257345228.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 278

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.