День Нептуна

День Нептуна в пришкільному таборі «Вись» Новомиргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради пройшов під гаслом «Сміху, радості багато – це Нептун прийшов на свято!».

На ранковій лінійці директор табору Височин Олена Анатоліївна відзначила переможців конкурсу «Найуважніший» та ознайомила із запланованими заходами денного відпочинку.

Метою бесіди «Правила поведінки біля водоймищ», яку провела з дітьми медсестра Можна Марина Вікторівна, було обговорити позитивний і негативний вплив води на організм людини, пригадати правила безпечної поведінки під час перебування біля води, навчити дітей розумно виходити з несприятливих ситуацій і пояснити можливі способи їх уникнення.

Після бесіди усі загони прослухали інструктаж з безпеки життєдіяльності та вирушили в похід до річки, де на них чекав Нептун зі своєю свитою. Тут проводилися різноманітні конкурси та розваги, хороводи, ігри, спортивні змагання та естафети. Вихованці із задоволенням відгадували загадки Володаря Вод та співали пісні з Русалкою. Трішечки втомлені, але задоволені й веселі повернулися дітлахи до школи.

День пройшов на високому емоційному рівні. Діти отримали безліч неповторних вражень,та чергову порцію гарного настрою.

/Files/images/prishklniy_tabr_2016/18_06 (2).jpg/Files/images/prishklniy_tabr_2016/18_06 (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.