День казкових перевтілень

В пришкільному таборі «Вись» Новомиргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради 16 червня під гаслом «Краще луснути від сміху, ніж померти від нудьги» пройшов день казкових перевтілень, який став логічним продовженням дня казки.

На ранковій лінійці діти познайомилися з програмою та отримали нагороди за перемогу в попередньо проведених конкурсах і змаганнях.

Бесіда в загонах «Твій зовнішній вигляд» мала на меті продовжувати формувати у дітей поняття про зовнішню красу та стильний одяг, розвивати інтерес до оволодіння умінням одягатися зручно, доречно та модно, виховувати естетичний смак. Вихованці дізналися про еталони жіночої краси різних часів.

Хто з нас в пошуках нових відчуттів не мріяв перевтілитися в улюблену тваринку, героя казки чи персонажа відомого серіалу? Цього дня нашим вихованцям вдалося таке перетворення. Територією табору блукали Мишенята, Феї, Людина-павук, Ведмедик, Лисичка. Згодом наші герої взяли участь у казковій естафеті, яка визначила найкращого з персонажів. Наступним етапом казкового дня став перегляд мультфільмів, де діти мали змогу пригадати українські народні казки.

Досить цікавим моментом стала зустріч зі шкільним психологом Куліченком Романом Олеговичем, який провів для дітлахів годину спілкування “Вступ до школи чарівників”, де діти могли вдосталь пофантазувати і поринути у прекрасний світ магії.

Це був дійсно чарівний і неповторний день, який вкотре довів, що казка – це невід’ємна частина нашої реальності.

/Files/images/prishklniy_tabr_2016/16_06 (2).jpg/Files/images/prishklniy_tabr_2016/16_06 (3).jpg/Files/images/prishklniy_tabr_2016/16_06 (4).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.