День казки

В пришкільному таборі «Вись» Новомиргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради 15 червня пройшло під гаслом «З казкою ми дружимо, й не ростемо байдужими!».

Заплановані заходи почалися з традиційної ранкової лінійки, на якій діти познайомилися із путівкою та отримали заслужені нагороди та відзнаки.

Бесіда на тему: «Чим небезпечні укуси комах» мала на меті ознайомити відпочиваючих з різними видами комах та наслідками їх укусів. Вихователі з дітьми обговорили правила безпечної поведінки під час перебування на природі та алгоритм надання першої допомоги в різних ситуаціях.

Дуже весело та цікаво пройшло свято, яке підготувала для вихованців педагог-організатор Ланженко Світлана Миколаївна: діти із задоволенням взяли участь у казковій вікторині, дізналися про відомих письменників-казкарів, та інсценували відомі народні казки на сучасний лад. У конкурсі малюнків «Мій улюблений казковий герой» за допомогою фарб та олівців вихованці зобразили своїх казкових друзів. Найкращим виявився малюнок «Людина-Павук» у виконанні Стаса Белінського.

День казки викликав у дітлахів море позитивних емоцій, стимулював фантазію, уяву, творчі, акторські здібності та бажання в подальшому брати участь в театралізованих дійствах. Крім цього, у відпочиваючих зріс інтерес до казки, з’явилося бажання бути схожими на позитивних героїв.

Ще один день промайнув непомітно. Він став для дітей приємним сюрпризом, який залишає по собі найкращі спогади про літо.

/Files/images/prishklniy_tabr_2016/15_06_2016 (3).jpg/Files/images/prishklniy_tabr_2016/15_06_2016 (1).jpg/Files/images/prishklniy_tabr_2016/15_06_2016 (2).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 158

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.