День інтелектуалів

«Знання – це сила!» - таким було гасло дня 14 червня в пришкільному таборі «Вись» Новомиргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради.

На ранковій лінійці директор табору Височин Олена Анатоліївна ознайомила вихованців з путівкою дня та відзначила найактивніших, а інструктор зі спорту Ошурко Олег Валентинович нагородив грамотами переможців спортивних естафет, а саме: загін «Капітошки».

Не секрет, що всі діти дуже полюбляють кататися на велосипедах, але часто забувають про правила їзди на двоколісному транспорті. Саме тому вихователі в загонах провели бесіду «Мій друг - велосипед», метою якої було формувати у дітей уміння розуміти потенційну небезпеку транспорту, виховувати почуття відповідальності за себе та інших, ознайомити з дорожніми знаками.

Педагог-організатор Ланженко Світлана Миколаївна проведа для вихованців інтелектуальний турнір, під час якого юні інтелектуали змагалися у відгадуванні ребусів, шарад, загадок, а також грали в настільні забави («Лото», «Мемо», «Доміно», «Шашки»).

День був насичений не лише інтелектуальними, а й спортивними іграми, отже кожен знайшов собі розвагу до душі. Незважаючи на примхи погоди, настрій у всіх був відмінний.

/Files/images/prishklniy_tabr_2016/14_06_2016 (2).jpg/Files/images/prishklniy_tabr_2016/14_06_2016 (3).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.