День туризму

«Подорож цікава, коли разом» - під таким гаслом пройшов день туризму в пришкільному таборі «Вись» Новомиргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради.

На ранковій лінійці діти познайомилися з запланованими на день заходами, а тренер Подолян Сергій Миколайович нагородив переможців спортивних змагань почесними грамотами. Крім цього, за зайняте І місце в конкурсі малюнків на асфальті був відмічений загін «Прометей».

Досить пізнавальним і захоплюючим став майстер-клас з техніки пішохідного туризму, який провів для вихованців інструктор зі спорту Ошурко Олег Валентинович. Діти вчилися в'язати основні вузли, ставити намети, обирати місце для відпочинку та розпалювати вогнище. Також дізналися як правильно складати рюкзак, як поводити себе в екстримальних ситуаціях та готувати їжу на відкритому повітрі.

Закріпити на практиці здобуті знання юні туристи змогли під час екскурсії до річки «Вись», де вони мали можливість вдосталь набігатися і погратися під час спортивної естафети.

Трішечки зморені, але радісні та веселі вихованці повернулися до табору. Там на них чекала вікторина «Подорожуємо рідною країною». Відпочиваючі розгадували ребуси та загадки про природу України, за малюнками впізнавали міста і обласні центри нашої держави. Найбільш обізнаними виявилися малі «Капітошки», які й здобули заслужену перемогу.

Цікаво та змістовно пройшов ще один день літнього відпочинку. Вражень – море, значить все вдалося!

/Files/images/prishklniy_tabr_2016/06_06_2016 (2).jpg/Files/images/prishklniy_tabr_2016/06_06_2016 (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 437

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.