День захисту дітей

Відпочиваючі пришкільного табору «Вись» Новомиргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради 1 червня відзначали День захисту дітей. Діти взяли участь у запланованих загальношкільних заходах, а також долучилися до масового міського святкування, яке проходило на центральній площі та в районному будинку культури.

Вихованці отримали багато позитивних емоцій та незабутніх вражень від концерту. Крім того, діти взяли участь у виставці виробів, які підтримала міська рада та районна державна адміністрація. Глядачі гідно оцінили роботи, які презентували учні закладу.

Святкове дійство тривало майже цілий день та включало:

- виступи учасників художньої самодіяльності на тему: «Ми діти твої, Україно», які не залишили байдужим жодного з присутніх;

- спортивні змагання «Сміливі та дужі» виявили найспритніших та найвправніших;

- перегляд відеоматеріалів «Великі права маленької людини» розширив знання дітей про їх права та обов’язки;

- конкурс малюнків «Моє щасливе дитинство» продемонстрував ті моменти, які відпочиваючі цінують найбільше.

Особливо яскраві враження подарували вихованцям табору гості з Олександрівського лісництва, які на лінійці вручили переможцям конкурсу «Збережемо ліс для нащадків» цінні призи та почесні грамоти. Потьомкін В’ячеслав за зайняте ІІ місце отримав USB-накопичувач, Черненко Іван за І місце – шкіряний м’яч.

/Files/images/prishklniy_tabr_2016/01.06.2016.jpg/Files/images/prishklniy_tabr_2016/01.06.2016(3).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.