"Нам 85"

У 2017 році Новомиргородській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради виповнюється 85 років. 24 листопада відбулися заходи, присвячені цій ювілейній даті. Близько 150 випускників різних років завітали до нас. Всі вони згадували свої шкільні роки, спілкувалися із своїми вчителями та вихователями, переглядали фото. Адміністрація та педагогічний колектив підготували для гостей екскурсію по школі, святковий фуршет та концертну програму " Нам 85", яка проходила у РБК. У ході урочистостей на сцені звучало багато вітань та побажань від друзів, шефів, колег та випускників. Директор Щербина С.С. вручила грамоти, подяки, дипломи працівникам та ветеранам школи за багаторічну сумлінну працю, також відзначила учнів за номінаціями: "Відмінник у навчанні", "Обдарованість та талант", "Спортивна гордість школи".
Колектив школи дуже вдячний голові Кіровоградської обласної ради Чорноіваненку О.А., представникам СБУ в Кіровоградській області, Новомиргородської районної адміністрації , районного відділу освіти, міської ради, в особі секретаря Францішка А.А, директору РЦДЮТ Красюк Т.М., голові УТОГу Майстренко М.І.,директору Кіровоградського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів "ІНВАСПОРТ"
О. Соколовському, директору РДЮСШ "ІНВАСПОРТ" Д.О.Фандо, членові осердку інвалідів О.В. Боришполю, випускникам та іншим гостям за вітання та подарунки для школи.

/Files/images/85/IMG_4076.JPG/Files/images/85/IMG_4127.JPG/Files/images/85/IMG_3954.JPG

/Files/images/85/IMG_4026.JPG/Files/images/85/IMG_3963.JPG/Files/images/85/IMG_3993.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.