День Українського козацтва

Козак в уявленні українця – це звитяжний воїн, що не розлучається із шаблею, захисник Вітчизни, оборонець прав, віри, звичаїв та гідності кожного, хто живе під небом України. З давніх-давен козак славився своєю фізичною силою, мужністю, хоробрістю.

11 та 12 жовтня в рамках заходів до Дня Українського козацтва та Дня захисника України в нашій школі були проведені такі заходи:

11 жовтня відбулися змагання «Козацька слава», в якому взяли участь учні 2-12 класів. Кожна команда придумала свою назву, виготовила емблеми. Всі команди відчайдушно боролися, та перемогла, звичайно ж, дружба. Як привітання зі святом, всім учасникам були вручені солодкі подарунки та грамоти. Також діти отримали позитивні емоції і незабутні враження, які залишаться в їхній пам’яті надовго.

12 жовтня відбулася зустріч з учасниками АТО. До нас завітали:

Богданюк Володимир, Полінський Андрій, Товтул Іван, Шлапак Павло. Зустріч пройшла плідно. Всі учні взяли активну участь у спілкуванні, задавали питання, особливо цікавим було для дітей подивитися на нагороди бійців. Також Богданюк Володимир показав фотоматеріали, де ми змогли побачити в яких умовах захисники перебували в зоні АТО, як готували собі їжу, як укріплювали свої позиції, яка в них була зброя. Дітям було дуже цікаво, особливо хлопчикам. В кінці зустрічі наші учні подарували воїнам подарунки і передали малюнки бійцям, які ще знаходяться на війні.

/Files/images/ato/QMeoy8aS9Gs (1).jpg/Files/images/ato/4ov9ZU1WvdI.jpg /Files/images/ato/RjmKvJ-44oE.jpg /Files/images/ato/uKAUlqMk9J0.jpg /Files/images/ato/yAZ4TZR5xEY.jpg /Files/images/ato/vX_FZ0twOF0.jpg /Files/images/ato/h6diC1ClNb0.jpg/Files/images/ato/GI-GEr2w618.jpg /Files/images/ato/K2Rrv2csAMY.jpg /Files/images/ato/mjqWxwQPZys.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.